بازدید امروز: 313
بازدید دیروز: 603
کل بازدیدها: 2262432 روانشناسی رنگ زرد - سوالات ارشد آزاد،سوالات دکتری،سوالات بهداشت،سوالات سراسری،سوالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سوالات ارشد آزاد،سوالات دکتری،سوالات بهداشت،سوالات سراسری،سوالات

 

رنگ زرد از رنگ‌های اصلی و جزء رنگ گرم است. این رنگ ، به رنگ قرمز نزدیک تر بوده ، ولی نسبت به آن ملایم‌تر است و هیجان کمتری ایجاد می‌کند
رنگ زرد ، نشان روشنی و نور است و در طبیعت و دنیای مد ، جذابیت را نشان می‌دهد.

رنگ زرد روشن را رنگ دانشمندان و پژوهشگران می‌داند. این رنگ ، هوش و کنجکاوی را تقویت می‌کند و باعث افزایش خلاقیت و مثبت‌اندیشی شده و اشتیاق و علاقه فرد را بیشتر می‌کند.
رنگ زرد ذهن را فعال می‌کند و موجب تقویت تفکر در انسان می‌شود.
رنگ زرد ، شادترین رنگ در بین رنگ‌هاست ، توصیف‌کنده‌ی دانایی و خرد ، هوش و تخیل است و باعث بالا رفتن سرعت تفکر و تصمیم گیری می‌شود.
دیدن رنگ زرد تاثیر مثبتی بر انسان می‌گذارد و شخص را به فردی فعال گرم و پر جنب و جوش تبدیل می‌کند.
رنگ زرد نشانه‌ی تازگی ، خوبی و وفاداری است و خاطرات خوب را به یاد می‌آورد.
درخشش رنگ زرد ، احساسات انسان را تغییر داده و او را از غم و اندوه نجات می‌دهد.
سر و کار داشتن با رنگ زرد به ما کمک می‌کند تا به شخصیتمان بیشتر توجه کنیم و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم.
رنگ زرد به فرد کمک می‌کند تا درک صحیحی از واقعیت‌های زندگی دشاته باشد و واقعیت‌ها را به درستی تحلیل و بیان کند.
این رنگ بر رشد و پیشرفت ، نوگرایی ، تغییر و تحول تاکید می‌کند و برای بالا بردن اعتماد به نفس افراد ، بسیار مفید است.
رنگ زرد گاهی ویژگی‌های منفی را هم در بر می‌گیرد و سستی و عدم اطمینان را به وجود می‌آورد. به همین دلیل افرادی که خودخواه ، متعصب و عصبی هستند ، نباید زیاد به رنگ زرد نگاه کنند.
رنگ زرد به وجود آورنده‌ی احساس رهایی از مسئولیت‌ها ، مشکلات ، آزارها و محدودیت‌هاست. این رنگ به ذهن آرامش می دهد و احساس نشاط و امیدواری را برای فرد به ارمغان می‌آرود.
رنگ زرد میل به رقابت ، مبارزه و پیشرفت را در فرد به وجود می‌آورد و گاهی زمینه‌ی حسادت را فراهم می‌آورد.
این رنگ باعث تحریک احساسات می‌شود که توجه بیش از حد به آن ، باعث می‌شود فرد از لحاظ احساسی ، آسیب ببیند و زودرنج و حساس شود.
استفاده زیاد از رنگ زرد در محیط باعث می‌شود احساس بدبینی و وسواس در افراد تقویت شود و در چنین فضایی بیشتر به درستی و صحت سخنان دیگران شک کنند.
افراد پر جنب و جوش و کسانی که هیجانی هستند ، بهتر است کمتر به رنگ زرد نگاه کنند و در میان رنگ زرد قرار بگیرند ، زیرا این رنگ هیجان آن‌ها را بیشتر می‌کند.
بنابریان بهتر است افراد در هنگام افسردگی در محیطی با رنگ زرد قرا بگیرند تا افکار مثبت جایگزین افکار منفی شده و بتوانند در مقابله با یک وضعیت دشوار و سخت ، کنترل بیشتری بر خود داشته باشند.
اگر احساس تنهایی می‌کنید یا نمی‌توانید با دیگران ارتباط خوبی داشته باشید ، از رنگ زرد روشن استفاده کنید. این رنگ بیان کلمات را آسان نموده و شیوایی کلام شما را تقویت خواهد کرد و به شما کمک می‌کند تا خوب صحبت کنید.
قرار گرفتن طولانی مدت در میان رنگ زرد فرد را مضطرب و دلواپس می‌کند. طبق تحقیقات انجام شده ، بیشتر دعواها و درگیری‌های میان همسران در اتاق‌های زرد رنگ صورت گرفته است. هم چنین این رنگ گاهی باعث افزایش گریه‌ی کودکان می‌شود.
این رنگ به دلیل نور زیادی که منعکس می‌کند ، بیشتر از بقیه رنگ‌ها چشم را خسته می‌کند و استفاده از آن در پس زمینه کاغذ یا نمایشگر کامپیوتر ، باعث چشم درد می‌شود.
به کار بردن رنگ زرد در غذا اشتها آور بوده و برای تشویق کودکان بی اشتها مفید است. شما می توانید با این رنگ کودکان را تشویق به غذا خوردن کنید.
رنگ زرد به خوبی جلب توجه کرده و دیده می‌شود ، به همین جهت رنگ مناسبی برای تاکسی‌ها است تا در ترافیک به راحتی دیده شوند. هم چنین استفاده از این رنگ در کالاهای تجاری باعث فروش بیشتر محصولات می‌شود.
در کارهایی که نیاز به تفکر و خلاقیت دارید ، استفاده از رنگ زرد بسیار موثر است. شما می توانید میز تحریر یا فرش اتاق مطالعه‌تان را زرد انتخاب کنید.
تحقیقات نشان داده است که زمینه‌ی زرد با تایپ سیاه خواناترین ترکیب برای چاپ است و موجب ثبت مطالب در حافظه می‌شود.
رنگ طلایی ، نشان دهنده‌ی ثروت و مقام اجتمعی است ؛ به طوری که کاغذهای کادوی طلایی رنگ ، یادآور یک هدیه با ارزش و قیمتی هستند.
علامت زرد شبرنگ ، جاده را از کنار آن جدا می‌کند و احتمال تصادفات رانندگی را کاهش می‌دهد.

 


ravanshena30.mihanblog.com   منبع

سوالات تمامی کنکورها :کاردانی کارشناسی دکتری سراسری آزاد فنی حرفه ای وزارت  علمی کاربردی بهداشت اسدختدامی   تامین اجتماعی
در آزمون برتر  www.azmoonbartar.com

 


 

سوالات ارشد تا دکتری1391



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 91/3/9 توسط